گروئرويژه :21 تا ٢٨ روزگي

گروئر : ٢٩ روزگي تا ٣٤ روزگي در اختيار جوجه قرار بگيرد
گرو ئر ويژه نسبت ب گرو ئر ارزش غذايي بالاتر و گروئر و گروئر ويژه باعث رشد بهتر جوجه ها مي شود از انواع پروتعئين و اسيد امينه استفاده مي سود يكي از مزيت هاي اصلي كاهش ميزان چربي جوجه و افزايش ميزان گوشت ان است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *